Foredrag

Mord på Sveavägen – et foredrag om mordet på Olof Palme

Sveriges statsminister Olof Palme blev den 28. februar 1986 myrdet på åben gade i Stockholm. Mordet er fortsat uopklaret efter tredive år, selv om svensk politi officielt fortsat arbejder på at finde Palmes mordet.

Med udgangspunkt i bogen “Palmemordet” fortæller Thomas Ladegaard engageret om den fascinerende mordsag, om politiets mange fejltagelser og de mange forskellige spor, der kan være svaret på spørgsmålet: Hvem myrdede statsminister Olof Palme?

Forvent et spændende og engageret foredrag om en af historiens største mordgåder.

PALMEMORDET

Mordet på JFK – Foredrag om historien der ikke vil dø

Fredag den 22. november 1963 blev USA’s 35. præsident John Fitzgerald Kennedy myrdet ved et attentat på Dealey Plaza i Dallas. Da var kl. 12.30. Mindre end halvanden time senere blev Lee Harvey Oswald anholdt og sigtet for attentatet og mordet på politibetjent J.D. Tippit.

Mordet på JFK foredragDen formodede attentatmand nåede aldrig at blive stillet for en dommer. To døgn senere blev han myrdet af natklubejer Jack Ruby. Siden er fulgt to officielle undersøgelser og et utal af bøger og teorier, der alle har forsøgt at løse gåden om, hvem der myrdede JFK i Dallas.

Med udgangspunkt i bogen “Mordet på JFK” fortæller Thomas Ladegaard i et engagerende foredrag om begivenhederne i Dallas, om de mange beviser og teorier, og hvad der er fulgt i de mange år efter mordet. Havde Warrenkommissionen ret i, at Lee Harvey Oswald var den enlige attentatmand? Eller stod der i virkeligheden en sammensværgelse bag en af alle tiders største mordgåder?

 

 

Dansk håndbolds historie

Foredrag om dansk håndbolds historieDansk håndbold har i de seneste år oplevet en række fantastiske resultater. I et engagerende foredrag får du hele historien om dansk håndbolds udvikling fra den første kamp i Helsingør i 1907 til tre OL-guld og de danske herrer comeback på den internationale scene.

Hør om ansættelsen af Ulrik Wilbek som landstræner og om hans arbejde med unikke spillere som Anja, Camilla og Sanne. Hør også historien om det store skænderi på bænken, som kostede en olympisk medalje for bolsjedrengene ved OL i Los Angeles. Med udgangspunkt i bogen “Bolsjedrenge og jernhårde ladies” fortæller Thomas Ladegaard engageret om højdepunkter og nedture i dansk håndbold.

Foredrag om interaktiv kommunikation

Foredrag om interaktiv kommunikationThomas Ladegaards uddannelse og mangeårige arbejde med interaktiv kommunikation daner baggrund for et engagerende foredrag om kommunikation med nye briller. Se mere om foredraget her.

Mere

Foredrag med Thomas Ladegaard

Comments
One Response to “Foredrag”
  1. Moshtaq says:

    Hei og takk for tilbakemeldingen! Jeg reegnr med at denne kommentaren var beregnet pe5 Thomas Geisners blogg? Uansett. Hf8res veldig bra ut at dere lever etter steinalder kosthold. Jeg er selv en dreven LCHF-er og trives veldig godt med det. Lykke til videre.

Leave A Comment

%d bloggers like this: