Mordet på JFK

Mordet på JFK – en bog om mordet på John. F. Kennedy

mordet-på-JFK-nyforside_220Fredag den 22. november 1963 blev USA’s 35. præsident John Fitzgerald Kennedy myrdet ved et attentat på Dealey Plaza i Dallas. Mindre end halvanden time senere blev Lee Harvey Oswald anholdt og sigtet for attentatet og mordet på politibetjent J.D. Tippit.

Den formodede attentatmand nåede aldrig at blive stillet for en dommer. To døgn senere blev han myrdet af natklubejer Jack Ruby. Siden er fulgt to officielle undersøgelser og et utal af bøger og teorier, der alle har forsøgt at løse gåden om, hvem der myrdede JFK i Dallas. 50 år efter mordet lever historien og gåden videre.

”Mordet på JFK” beskriver i detaljer, hvad der skete i Dallas den fredag, og hvor sagen står nu. Havde Warrenkommissionen ret i, at Lee Harvey Oswald var den enlige attentatmand? Eller stod der i virkeligheden en sammensværgelse bag en af alle tiders største mordgåder?

På baggrund af de nyeste oplysninger om Cubas mulige rolle i attentatet, og en gennemgribende undersøgelse af de tekniske beviser ved hjælp af den nyeste teknologi, fortælles den spændende historie om mordet på JFK.

Anmeldelser, anbefalede links og artikler

Video med Thomas Ladegaard

Thomas Ladegaard er født i 1970 og er uddannet cand.comm. I november 2003 debuterede han med den første udgave af “Mordet på JFK“, som indtil nu er udkommet i tre oplag. I januar 2006 kom hans anden bog “Bolsjedrenge og jernhårde ladies” om dansk håndbolds historie og udvikling.

Kontaktinfo:

Thomas Ladegaard kan kontaktes for yderligere oplysninger og interview på:

Interview med Thomas Ladegaard i Aftenshowet

Den 21. februar 2007 blev Thomas Ladegaard interviewet af Sisse Fisker i DR’s Aftenshowet om sagen. Se klippet her:

Se også DR2’s Temalørdag fra den 22. november 2003 her.

Comments are closed.

%d bloggers like this: