BT skriver om Palmemordet: Dansk forfatter gennemhuller politiets teori om Palme-mordet

BT.dk sætter i dag fokus på gennemgangen af Inge Morelius’ vidneudsagn og analysen af det tidsrum Morelius har set morderen stå og vente på Olof og Lisbet Palme:

“Det er snart 30 år siden, men mordet på den svenske statsminister Olof Palme den 28. februar 1986 fascinerer og forundrer stadig. Trods massiv efterforskning er mordet stadig uopklaret. De fleste svenskere – herunder politiet som stadig efterforsker sagen – hælder dog fortsat til, at alkoholikeren og stofmisbrugeren Christer Pettersson står bag det legendariske mord.

Men en ny dansk bog gennemhuller politiets mest sejlivede teori, som går på, at en ’ensom galning’ som Christer Pettersson står bag Palme-mordet.”

Læs hele historien på BT.dk her

Analysen af Inge Morelius’ vidneudsagn og opdagelsen af tidsskemaets potentielt afgørende betydning har historikeren, cand.mag. Anders Orris bidraget med. Han har indgående analyseret en række detaljer omkring Inge Morelius’ vidneudsagn, som sandsynliggør, at morderen stod og ventede i mindst 1 minut og 55 sekunder. Se hele argumentationen i bogen Palmemordet.

Se også Anders Orris’ kronik ”Dødens og livets skygger” fra Morgenavisen Jyllands-Posten, 28. februar 2014.

bt.dk forside

Comments are closed.

%d bloggers like this: