Palmemordet på P1 Eftermiddag

I forbindelse med udgivelsen af bogen Palmemordet på Nyt Nordisk Forlag deltog forfatter Thomas Ladegaard i dag i P1 Eftermiddag sammen med værterne Jesper Dein og Karen Secher.

Hør hele indslaget her

P1 Eftermiddags skrev:

“Olof Palme og hans kone Lisbeth havde været i biografen med deres søn og hans kæreste. Filmen sluttede klokken 23:10, og Olof Palme og Lisbeth sagde farvel til sønnen og kæresten, stoppede på vejen og kiggede på tøjbukken ’Sari’, og gik videre mod Tunnelgatan. Dér skød en mand Palme i ryggen på 10 til 30 cm’s afstand med en revolver omtrent klokken 23:21:30 og flygtede ad Tunnelgatan. Kuglen ramte vitale dele og, Palme døde straks. Der er nu 30 år – og tusindvis af efterforskningstimer – siden, men Palmes morder er stadig på fri fod.”

p1 eftermiddag

Comments are closed.

%d bloggers like this: