Download novellesamlingen Sport helt gratis

Klar til en sommer i Sport

Regnen trommer mod sommerhusets tag, og der er kun genudsendelser fra sidste års Wimbledon. Novellesamlingen ”Sport” tager fat på mænd, der kigger på sport. Og du kan downloade den gratis. 

Der er de lige år. De er gode med VM i fodbold eller OL og EM. Og der er de ulige år. De er knap så gode.  I et ulige år tørster fodboldfolket altid efter en stor slutrunde, mens man må nøjes med Confederations Cup og Nigeria mod Trinidad.

Sommer og sport er endeløse dage i sommerhuset, mens regnen trommer løs på taget og over Wimbledon, og man sidder fast i en gammel kamp med Michael Stich.

bundesarchiv_bastrup_580

Sommer og sport er også at skynde sig hjem fra stranden, så man kan nå se afslutningen af bjergetapen i Tour de France.

Sådan bliver denne sommer i et ulige år også. Og den nye novellesamling ”Sport” er den perfekte følgesvend til en sommer i sport.

Thomas Ladegaard har tidligere udgivet en bog om dansk håndbolds historie på Nyt Nordisk Forlag. Nu har han samlet en række noveller, der handler om sport. Om mænd der kigger på sport. Og om sport som sprog og erindring.

I KB Hallen flyver en engel hen over trægulvet. I et sommerhus ligger en mand og ser Michael Stich. I Aalborg er røde slips på flugt fra en offside. I en bil er to brødre på vej væk. På et svømmestadion tager en dansk torpedo livtag med vandet. Og på en jysk mark lander en frelser til tonerne af C.C. Rider.

Læs mere og download novellesamlingen gratis her

Leave A Comment

%d bloggers like this: