Håndbolden kommer hjem – på Aftenshowet og Go’ Morgen Danmark før EM 2014

Så kommer håndbolden hjem. I 1907 blev den første håndboldkamp spillet i Helsingør. Søndag starter EM 2014 i spillets eget hjemland, og som med EM i fodbold i England i 1996 er der alle grunde til at synge, at spillet nu er kommet hjem. Vi skal bare håbe, at det til sidst ikke er en ærkefjende, der står og synger dén sang!

Torsdag og fredag var Thomas Ladegaard på Aftenshowet på DR1 og på Go’ Morgen Danmark på TV2 for at fortælle om håndboldens historie og bogen “Bolsjedrenge og jernhårde ladies”. Se de to interviews her.

gomorgen1

Klik her og se klippet fra Go’ Morgen Danmark på TV2 Play.

aftenshowet2

Klik her og se klippet fra Aftenshowet på DR.dk.

Efter optagelsen i Industriens Hus blev det i øvrigt til en rigtig lang samtale med de to legendariske nr. 9’ere på venstre fløj. Både Hans-Henrik Hattesen og Lars Christiansen i øvrigt med meget klædelig forståelse for deres rolle i dansk håndbolds historie. To meget store spillere.

aftenshowet1

Comments
2 Responses to “Håndbolden kommer hjem – på Aftenshowet og Go’ Morgen Danmark før EM 2014”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Indslag fra Aftenshowet og Go’ Morgen Danmark om dansk håndbolds historie […]

  2. […] Indslag fra Aftenshowet og Go’ Morgen Danmark om dansk håndbolds historie […]%d bloggers like this: