Den 1. oktober 2013 udkommer Mordet på JFK – pressemeddelelse

Pressemeddelelse:

Den 1. oktober 2013 udkommer

Thomas Ladegaard: Mordet på JFK 368 sider, illustreret, vejl.kr. 299,95

mordet-på-JFK-nyforside_220Mordet på John F. Kennedy er blevet kaldt sidste århundredes største mordgåde, en vedvarende historie om et mord, der ikke vil dø. Både de officielle myndigheder og mange almindelige mennesker er 50 år efter begivenheden stadig i tvivl om, hvem der stod bag præsidentmordet den 22. november 1963.

Havde Warrenkommissionen ret i, at Lee Harvey Oswald var den enlige attentatmand? Eller stod der i virkeligheden en sammensværgelse bag mordet?

Thomas Ladegaard har opdateret sin ti år gamle anmelderroste bog om mordet i Dallas med al ny viden, herunder:

  • Den seneste forskning
  • Nye frigivne dokumenter bl.a. frigivne dokumenter fra CIA og fra John F. Kennedy Presidenatial Library i Boston.
  • Ny vurdering af beviserne – ikke mindst af Cubas betydning for sagen.

Læseren får et samlet, udførligt og spændende fortalt overblik på dansk over begivenhederne, beviser, fakta og spekulationer, så han/hun er godt rustet til at danne sig sin egen mening om, hvad der i virkeligheden skete.

Den 22. november 2013 er der gået 50 år siden mordet skete.

Thomas Ladegaard er født i 1970 og er uddannet cand.comm. I november 2003 debuterede han med den første udgave af “Mordet på JFK“, som indtil nu er udkommet i tre oplag. I januar 2006 kom hans anden bog “Bolsjedrenge og jernhårde ladies” om dansk håndbolds historie og udvikling.

Kontaktinfo: Thomas Ladegaard kan kontaktes for yderligere oplysninger og interview på 26 81 65 66 og mail thomas@ladegaard.as

Uddrag fra bogen:

Ved enden af Main Street drejede kortegen til højre ad Houston Street, sænkede farten og begav sig ind i det store venstresving lige ud for Skolebogslageret for at fortsætte ned ad Elm Street.

Et eller flere steder på Dealey Plaza var der i dette øjeblik en attentatmand, der gjorde sig klar til at ændre verdenshistorien.

Ved ankomsten til Dealey Plaza vendte Nellie Connally sig om i den præsidentielle bil og sagde til Kennedy: ”De kan da ikke sige, at Dallas ikke elsker Dem.” Præsident Kennedy svarede: ”Det er helt tydeligt.” Herefter gik tiden i stå for altid på Dealey Plaza kl. 12.30 …

Leave A Comment

%d bloggers like this: