Sæsonstart med novellesamlingen Sport – pressemeddelelse

Den nye danske novellesamling ”Sport” tager fat på mænd, der kigger på sport, og har over sommeren ligget højt på SAXO.com’s bestsellerliste.

Thomas Ladegaard har tidligere udgivet en bog om dansk håndbolds historie på Nyt Nordisk Forlag. Nu har han samlet en række noveller, der handler om sport. Om mænd der kigger på sport. Og om sport som sprog og erindring.

sport_forside_sundby_300_400I KB Hallen flyver en engel hen over trægulvet. I et sommerhus ligger en mand og ser Michael Stich. I Aalborg er røde slips på flugt fra en offside. I en bil er to brødre på vej væk. På et svømmestadion tager en dansk torpedo livtag med vandet. Og på en jysk mark lander en frelser til tonerne af C.C. Rider.

Siden ”Sport” kom på gaden i slutningen af juni måned har den over sommeren ligget i Top 20 på SAXO.com’s bestsellerliste for ebøger.

Hør interview fra Radio24syv til inspiration

Hør meget mere om bogen fra kulturprogrammet på AK 24syv på Radio24syv med Anders Christiansen og René Fredensborg fra den 27. juni.

Over en halv times tid blev det til en snak om novellerne i “Sport”, til en oplæsning af historien “Rodox” og til en generel snak om sport, fodbold og litteratur.

Hør udsendelsen her.

Kontakt

  • Thomas Ladegaard, forfatter, tlf. 26 81 65 66, thomas@ladegaard.as.
  • Illustration af bogen som jpg-fil, 300 dpi, kan rekvireres på samme e-mail adresse.

Kort om Thomas Ladegaard

Thomas Ladegaard er født i 1970 og cand.comm. fra Roskilde Universitets Center. Han er partner i LADEGAARD A/S og har udgivet tre bøger.

I november 2003 debuterede Thomas Ladegaard med bogen “Mordet på JFK“, som indtil nu er udkommet i tre oplag. I oktober 2013 kommer den i en ny version i forbindelse med 50-året for mordet på Kennedy. I januar 2006 kom hans anden bog “Bolsjedrenge og jernhårde ladies” om dansk håndbolds historie og udvikling. I marts 2010 debuterede Thomas Ladegaard i Hvedekorn 4/2009.

I forbindelse med disse bøger har Thomas Ladegaard fungeret som gæst og kommentator hos TV2, TV2 News, P1 og P3. Han har medvirket flere gange i TV2?s Go’ morgen Danmark og på DR’s Aftenshowet.

”Sport” koster 29,95 kr. som e-bog på SAXO.com. 135 sider. Læs meget mere om bogen på www.thomasladegaard.dk/sport-noveller.

Leave A Comment

%d bloggers like this: