Mordet på JFK – Foredrag om historien der ikke vil dø i forbindelse med 50-året for mordet på John F. Kennedy

I efteråret 2013 markeres 50-året for mordet på John F. Kennedy, og der er allerede stor interesse for at høre historien. Book et foredrag med Thomas Ladegaard nu, hvis du skal være sikker på at høre hele historien op til 50-året.

kennedyassassination2

Siden Thomas Ladegaard udgav bogen ”Mordet på JFK” i 2003 har han i mange sammenhænge holdt foredrag om historien, der bare ikke vil dø.

Med udgangspunkt i bogen “Mordet på JFK” fortæller Thomas Ladegaard i et engagerende foredrag om begivenhederne i Dallas, om de mange beviser og teorier, og hvad der er fulgt i de 50 år efter mordet. Havde Warrenkommissionen ret i, at Lee Harvey Oswald var den enlige attentatmand? Eller stod der i virkeligheden en sammensværgelse bag en af alle tiders største mordgåder?

Book Thomas Ladegaard med det samme
Hvis du eller din forening gerne vil have en oplevelse og en spændende historie, har I chancen for at opleve foredraget.

Bestil nu direkte på mail til Thomas Ladegaard på thomas@ladegaard.as.

Læs meget mere om Thomas Ladegaard her.

Leave A Comment

%d bloggers like this: