Foredrag om det amerikanske præsidentvalg 2012

Det amerikanske præsidentvalg 2012 nærmer sig i disse dage med stormskridt. Senere på ugen holder jeg foredrag om valget og vil bl.a. bruge præsentationen her:

Når man prøver at regne det hele igennem og prøver en række scenarier, støder man meget hurtigt ind i en enkel kendsgerning: Det er svært at komme uden om Ohio på vejen til 270. I hvert fald som sagerne står lige nu. I de seneste dage er republikanerne begyndt at bruge penge i Pennsylvania og Bill Clinton er taget til Montana. Det er vidt åben, men på valgnatten kommer vi alle til at vente på Ohio.

Comments
2 Responses to “Foredrag om det amerikanske præsidentvalg 2012”
  1. Louise says:

    Hej Thomas

    Jeg var med til dit foredrag i går og det var virkelig spændende! Altid en stor oplevelse med mennesker, som brænder for noget og ved så meget om det, som du gør – og som kan formidle det! Tusind tak

    VH Louise

  2. Kamil says:

    siger:Ha ha, ja det kan du have ret i. Kan faktisk godt huske engnag, hvor der blev tre5dt en klat slim i gulvte6ppet. Det var umuligt at fe5 ve6k og min bror og jeg var ret upopule6re resten af den dag .

Leave A Comment

%d bloggers like this: