Ted Kennedy angreb Mitt Romney på demokraternes konvent

“The work goes on, the cause endures, the hope still lives, and the dream shall never die.”

Demokraterne bragte I går en hyldest til afdøde senator Ted Kennedy. Den blev introduceret af hans grandnevø Joseph Kennedy III, der lige nu har taget faklen fra den store senator og stiller op til Repræsentanternes Hus fra Massachusetts.

I en følelsesladet video fik man mulighed for at opleve Ted Kennedy rundbarbere Mitt Romney fra senatsvalget i 1994. Videoen var klippet netop sådan, at den fortsætte framingen af Romney som en viljeløs rigmand, der vil sige hvad som helst for at blive valgt.

I sine erindringer “True Compass” fortæller Ted Kennedy ellers om netop den valgkamp som en af hans hårdeste i sit politiske liv. I går indgik Kennedy i den store fortælling om retfærdige fakler, der gives videre til yngre generationer.

Selv fra graven runger senatorens tordenrøst:

Leave A Comment

%d bloggers like this: