Vincent Bugliosi om sin bog “Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy”

I 2007 udgav Vincent Bugliosi bogen “Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy“.

Bugliosi blev verdenskendt som anklageren, der fik Charles Manson og hans ‘familie’ dømt. Siden har han begået flere velskrevne bøger om virkelige kriminalsager, og i 2007 kom så hans definitive bog om mordet på John F. Kennedy.

I dette interview fra 2007 fortæller han over halvanden time om baggrunden for bogen og om hans syn på mordet på Kennedy:

Bogen bærer alle tegn på et livsværk. Den fylder ikke mindre end 1.612 bogsider 0g 958 A4-siders slutnoter – og har den store ambition at besvare alle spørgsmål én gang for alle.

Den vil bestemt ikke lukke sagen én gang for alle. Men den vil herfra være påkrævet læsning for alle med interesse i mordet. Det er voldsomt og favnende i bredest mulige forstand. Alt er med – og alle teorier får med grovfilen.

Comments
2 Responses to “Vincent Bugliosi om sin bog “Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy””
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] ligesom en række nye udgivelser har føjet ny viden til sagen. Her har specielt Vincent Bugliosi’s “Reclaiming History” spillet en stor […]

  2. […] mindst HSCA-rapporten. Der er også en række anbefalede links og materialer her. Læs derefter Vincent Bugliosis bog “Reclaiming History: The Assassination of President John F. Kennedy“ fra 20…. Den fylder ikke mindre end 1.612 bogsider og 958 A4-siders slutnoter og har mange af de seneste […]Leave A Comment

%d bloggers like this: