Marilyn Monroe og Kennedy-brødrene

Der eksisterer mange rygter og fantasifulde historier om, at både Robert og John Kennedy havde en affære med ikonet Marilyn.

Men det er dog meget vanskeligt at finde håndfaste beviser på, at hverken John eller Robert Kennedy havde nogen som helst intim forbindelse til Marilyn Monroe.

Den populære opfattelse at John Kennedy og Monroe havde en affære synes at være opstået som en følge af Marilyn Monroes herostratisk berømte – og meget sensuelle – fødselsdagssang til præsidenten. Det skal dog med, at der eksisterede en meget klar forbindelse mellem Monroe og Kennedy-klanen.

Lillesøster Patricia Kennedys ægteskab med skuespilleren Peter Lawford gav nemlig Kennedyerne en direkte vej ind til inderkredsen i Hollywood og Las Vegas, og der igennem mødte i hvert fald Robert det blonde ikon Monroe.

Se Curt Gentry: ”J. Edgar Hoover – The Man and the Secrets”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: