Caroline Kennedy om den nye bog med hendes mors samtaler med Arthur Schlesinger

Jacqueline Kennedy

Nu kommer bogen “Jacqueline Kennedy: Historic Conversations on Life with John F. Kennedy” baseret på Jacqueline Kennedys samtaler med den kendte amerikanske historiker Arthur Schlesinger junior, som har ligget gemt væk i Kennedy-biblioteket i Boston.

Jacqueline Kennedy ønskede at de skulle hemmeligholdes i 50 år efter hendes død, men Caroline Kennedy har nu givet grønt lys for deres udgivelse i form af bogen “Jacqueline Kennedy: Historic Conversations on Life with John F. Kennedy” med tilhørende dokumentar etc. på ABC:

Se meget mere hos ABC News her.

Bogen lader til at give flere åbenhjertige og interessante vinkler på livet med John Fitzgerald Kennedy før og under tiden i Det Hvide Hus. Der var allerede for et stykke tid siden historien om, at hun kort efter mordet i Dallas troede, at Johnson stod bag mordet på hendes mand. Og at dømme efter foromtalen får vi med samtalerne et lidt uvant og meget direkte blik ind i hverdagen og i livet stort som småt med JFK.

Af alle de mange udgivelser om Kennedy-familien virker denne faktisk som en af de mere interessante. I stedet for de mange sladderhistorier får vi det her fra en førstehåndskilde. Bliver spændende at læse.

Den ellers lidt tilbagetrukne Caroline Kennedy var i sidste uge hos Jon Stewart for at fortælle om bogen og sin mor:

Comments
3 Responses to “Caroline Kennedy om den nye bog med hendes mors samtaler med Arthur Schlesinger”
  1. Christina says:

    Jeg glæder mig meget til at komme igang med bogen “Jacqueline Kennedy: Historic Conversations on Life with John F. Kennedy”. Tror den giver et nyt indblik i, hvad der skete.. det bliver i hvert fald spændende at se, hvilke oplysninger Jacqueline Kennedy ønskede hemmeligholdt i 50 år efter sin død.

  2. Jesper says:

    Christina nu blev jeg jo nysgerrig. Bliver da nødt til at læse bogen for at finde ud af hvilke hemmeligheder hun havde:-)

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] offentliggjorte dokumenter, Jackies interview osv. Alt det nye skal […]%d bloggers like this: