Senatet i et minuts stilhed for Ted Kennedy

Det var været nogle yderst følelsesladede dage i Washington. Ordet “historisk” er blevet brugt en del gange, og vice-præsident Joe Biden bidrog også til samtalen med en fantastisk anvendelse af “f&§cking” i forbindelse med underskrivelsen af loven.

Selvom republikanerne havde lovet en kamp helt ud i det absurde for at trække vedtagelsen i langdrag, kom loven overraskende hurtigt igennem. I stedet besluttede Senatet at hærdre en tidligere kollega, der livet igennem drømte om sunhedssikring for alle amerikanere. Helt som Ted Kennedy drømte det, blev det ikke. Men hans tidligere kolleger fandt værdigheden frem og holdt et minuts stilhed for at hærdre den gamle senats-løve:

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Leave A Comment

%d bloggers like this: