Med Ole Jastrau på Sønder Boulevard – Thåström torsdag aften på Vega

Thåström

Torsdag aften vender Joakim Thåström tilbage til det Vesterbro, han som ingen anden har besunget på sangen “Sønder Boulevard”:

När jag kom till Västerbro / gick jag ner på Sönder Boulevard / När jag kom till Vesterbro / var det som att komma hem

På den anden side af sundet er Thåström med rette en legendarisk skikkelse for en hel generation. Han har taget en bemærkelsesværdig tur fra tidlig svensk punk i Ebba Grön, over stor popularitet i Imperiet og via industrialpunk i Peace, Love and Pitbulls til den afdæmpede skeletrock på mesterværket “Skebokvarnsv. 209”.

Han er produktiv som få og har formået at holde et skarpt fokus på sangskrivningen i en karriere, der har budt på alt fra Bellmann til industrial. Med udgivelsen af boksen “Be-Bop-A-Lula hela jävla dan” har han samlet op og er nu på turné med en setliste, der bl.a. byder på denne perle:

Thåström er en af de få, der over lang tid har formået at udfordre sig selv og sit publikum og som altid har noget at byde på – uanset den øjeblikkelige inkarnation. Torsdag aften slipper han det hele løs på Vega.

Leave A Comment

%d bloggers like this: