Ny bog rejser spørgsmål om Kennedys dødstidspunkt

Forfatter Steven M. Gillon rejser i den nye bog “The Kennedy Assassination – 24 Hours After” nye spørgsmål om Warrenrapportens tidslinie omkring Kennedys død. Kennedy blev officielt erklæret død kl. 13.00, men Gillon viser i bogen, at det tidspunkt blev ‘valgt’ af hensyn til præsidentfruen. I virkeligheden stod det klart, at han var død langt tidligere. Reelt var USA uden leder i 40 minutter, før Johnson blev orienteret. Se diskussion af bogen her:

Visit msnbc.com for Breaking News, World News, and News about the Economy

Comments
5 Responses to “Ny bog rejser spørgsmål om Kennedys dødstidspunkt”
 1. Thomas T. Sørensen says:

  Hej Thomas.

  Jeg kan godt forstå, at programmet bliver kaldt ”HardBall” Forfatteren Steven M. Gillon for jo ikke et ord indfødt af Chris Matthews.

 2. Claus says:

  Hej Thomas.

  Jeg har en stor interesse i JFK mordet, og faldt over din bog i år. Jeg fik den læst og det var rart, med et overblik over mange af de ting, der er i forbindelse med mordet. Nu studerer jeg selv politik og jeg er en stor fan af den måde JFK var på som politikker.

  Jeg er overbevist om, at Oswald ikke gjorde det alene. Jeg har læst en stor mængde materiale omkring mordet, og ligesom du slutter med at sige i interviewet i aftenshowet, så tror jeg simpelthen ikke på at Oswald kunne have gjort det her selv.

  Nu ved jeg godt at Oliver Stone’s film, langtfra er særlig objektiv, men den har dog nogle interessante vinkler, som du også tager op i den bog. Jeg sidder netop i disse timer og ser Stone’s film, og jeg tænkte på, ligesom jeg kan se andre har gjort, om der kommer noget nyt fra dig om JFK mordet???

  Til slut vil jeg bare sige, at jeg var meget tilfreds med din bog og vil følge med i, hvad der kommer fra dig i fremtiden omkring mordet.

  Mvh
  Claus

 3. Mark says:

  Har nogen af jer (Thomas?) tænkt jer at købe Doug Hornes bog? Den ser ud til at koste $100 (inkl. porto, ekskl. moms) hos maryferrell.org, men det er selvfølgelig også lidt af en moppedreng (i fem bind).

 4. tlade says:

  Hej Mark – og godt nytår.
  Jeg kendte godt til Douglas Horne, men ikke til dette volumiøse værk han har udgivet. Jeg har siden din post her forsøgt at læse lidt mere om det bl.a. på http://www.amazon.com/Inside-Assassination-Records-Review-Board/dp/0984314407/ref=cm_lmf_img_5#reader_0984314407.
  Det er jo spændende, at en person, der har arbejdet så intenst med det, giver en så fuld og hel beskrivelse.
  På den anden side bliver jeg også altid skeptisk, når der begynder at gå “to hjerner” etc. i den.
  Jeg tror derfor, at jeg lige vil vente lidt, før jeg investerer i den. Vil lige se receptionen af den.
  Hvad siger man til den på de forskellige fora?
  Thomas

 5. Mark says:

  Hej Thomas,

  Også (forsinkede) nytårshilsner herfra! Ville have svaret tidligere, men gik lidt kold. Jeg fiskede efter at høre om andres eventuelle købsoplevelser i håbet om at finde ud af, hvad bøgerne indeholder–udover tvivlsomme analyser og materiale, der er frit tilgængeligt online.

  http://www.maryferrell.org/wiki/index.php/Inside_the_ARRB

  At galningene, der poster i nyhedsgrupperne, er begejstrede for bøgerne (én af dem proklamerede, at Horne havde “løst” sagen!) er temmelig uinteressant. Jeg kunne godt tænke mig at se nogle indsigtsfulde kommentarer fra fornuftige mennesker, der har læst (eller i det mindste dannet sig et overblik over) indholdet, før jeg overvejer at investere $140 (plus moms) i projektet!

  Vh, Mark

Leave A Comment

%d bloggers like this: