Bill O’Reilly har det sjovt med #karen26 – og August Hitler svarer Karen

Historien har i de danske medier været, at “den stærkt konservative tv-vært Bill O’Reilly” gjorde grin med Danmark og #Karen26 i denne uge. Bill O’Reilly er bestemt konservativ og forhadt af mange. Men i en amerikansk sammenhæng er han ofte overraskende moderat, når det slår ham. Og derfor har han bestemt skarpe pointer en gang imellem. Og det har han her med #Karen26. For magen til fejlskud skal man da lede længe efter: “Kom til Danmark og knald blonde, kønne piger som ikke engang spørger efter dit navn”. Se den gode “Papa Bear” her:

Det sjove er jo, at kampagnen på sin vis nåede sit mål og blev noget hele verden talte om på få dage. Hvis nu kampagnen havde fulgt den op med en video efter 3-4 dage, der sagde “Selvfølgelig er Danmark meget mere end Karen – f.eks. X, Y og Z”, ville det have været genialt. Men det havde man ikke og tilbage står nu i stedet en helt igennem kikset kampagne, som konservative kommentatorer og alle os andre kan grine af. Og i mellemtiden er den vanvittige historie om August Hitler dukket op som svar til Karen:

Velbekomme.

Leave A Comment

%d bloggers like this: