JFK Unplugged – Unik lydoptagelse med John F. Kennedy fra januar 1960 offentliggjort

NBC offentliggjorde i går en unik lydoptagelse med John F. Kennedy fra en middag den 5. januar 1960. Optagelsen viser en reflekteret og meget ærlig præsidentkandidat uden for rampelyset.

Optagelsen stammer fra en middag i Washington en januaraften kort efter at senator Kennedy havde annonceret sit kandidatur til præsidentposten. Til stede ved middagen var den legendariske journalist Ben Bradlee og journalisten James M. Cannon. Sidstnævnte havde taget en båndoptager med til middagen, og det er den optagelse, vi nu har fået et indblik i.

Kennedy taler bl.a. hans svigtende helbred og den Addisons Syge, der ellers blev holdt skjult for offentligheden. Ligeledes får vi en meget ufiltreret vurdering af hans chancer i det valg, der i november 1960 førte ham til Det Hvide Hus.

Leave A Comment

%d bloggers like this: