Anmeldelse af The Dandy Warhols på Diskant.dk

Moderne og flamboyant rodebutik

Læs artiklen på www.diskant.dkDet moderne er en kakofoni af modsatrettede indtryk og retninger. Skal man prøve at indfange den oplevelse, må resultatet nødvendigvis blive én stor rodebutik, der peger i alle mulige retninger. The Dandy Warhols gør forsøget, men det bliver aldrig vedkommende, og ender som en samling indforståede idéer fra musikkollektivet i Portland.

”Earth to The Dandy Warhols” er dandyernes sjette album, og med albummet følger en mildest talt udsvævende biografi om gruppen, som kunne være skrevet i en Timothy Leary workshop. Det er ikke klarhed i udtrykket, der præger gruppen eller det nye album.

Snævre genrekonventioner er ikke nødvendigvis et plus. Men desværre efterlader de mange stilskift et indtryk af en gruppe, der lader alle indfald passere ukritisk forbi i kunstnerkollektivet.

Læs hele min anmeldelse direkte på www.diskant.dk.

Comments are closed.

%d bloggers like this: