Ted Kennedy om Barack Obama: The dream lives on

> This November the torch will be passed again to a new generation of Americans . . . With Barack Obama, and for you and for me, our country will be committed to his cause.
The work begins anew. The hope rises again. And the dream lives on.

Den store løve senator Ted Kennedy rejste sig i nat fra sygesengen og leverede det ønskede historiske vingesus fra hele Kennedy-familien. Det blev rørende og indeholdt de ord, som kun et medlem af Kennedy-familien kan slippe afsted med. Selvfølgelig skulle han være der. Og selvfølgelig skulle Caroline introducere ham. Amerikas royale familie kårer den nye præsidentkandidat på bedste vis.

Nattens anden store taler var Michelle Obama. Hun og hendes mand er på den store mission, at de skal sælge sig selv som personer og som familie til hele USA. Publikum bliver ikke større end i disse dage, så nu har de virkelig chancen for at sælge sig selv for et stort publikum.

Comments
One Response to “Ted Kennedy om Barack Obama: The dream lives on”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] talerne i Boston var meget naturligt præsident Barack Obama. På konventet sidste år i Denver overleverede Ted Kennedy faklen til Obama, og det var derfor meget naturligt “Today we say goodbye to the youngest child of Rose and […]Leave A Comment

%d bloggers like this: