Mod endnu en russerkamp med den olympiske kniv for struben

Klavs Bruun fra www.ihf.info

Det er fortsat ingen katastrofe. Men som Nyegaard sagde det i går: “Vi skal snart til at vinde nogen håndboldkampe”. Og den kamp kommer allerede i morgen mod Rusland. Nu er der udsigt til endnu et klassisk opgør mod det Rusland, som førhen var en uovervindelig modstander, men som i de senere år er blevet et hold, de danske herrer har løbet ned.

Seneste opgør var i Drammen ved EM, hvor særlig Lars Christiansen drev fuldstændig gæk med russerne. Ved det mesterskab lignede Maksimov og hans mænd et hold, der var gået forkert. Det gør de ikke ved OL. Der er derfor ingen grund til at formode, at det bliver nemt mod Rusland. Og slet ikke sådan som danskerne indtil videre har spillet.

Det største problem for holdet er ironisk nok det forsvar, som vi inden OL udråbte til en afgørende faktor. Den forudsigelse var for så vidt rigtig, men det har desværre været med meget negativt fortegn. En koreaner må altså ikke score på et enkelt hopskud med få sekunder tilbage på midten af banen som i går. Og selv jeg holder meget af Mikkel Hansen, så burde han i de sidste angreb søge mere mod midten, hvor koreanerne helt sikkert havde ‘flæsket’ ham. Så havde vi holdt bolden og måske trukket en udvisning.

Det er alt sammen gisninger, og hvis Danmark vinder over Rusland torsdag er vi helt med igen. Men det bliver nervepirrende.

Leave A Comment

%d bloggers like this: