Anmeldelse af Fleet Foxes på Diskant.dk

Hypede harmonier

Læs artiklen på www.diskant.dkFleet Foxes spiller på en smuk tradition med et formfuldendt debutalbum. Det er harmoniske sange med referencer til især Beach Boys og Crosby, Stills, Nash and Young. Men en gang imellem kan selv det bedste blive en kende for harmonisk.

Det er folkrock med stort arrangerede vokale harmonier. Det er i den grad organisk, og det vokser stille frem med hvert akustisk anslag. Her er virkelig stemning og groove i et både autentisk og originalt udtryk. Albummets andet nummer “White Winter Hymnal” sniger sig ind på lytteren som en sjældent mild sommeraften. Og den stemning hænger fast. Dette er et album, der skal høres fra start til slut i hele dens stemning.

Læs hele min anmeldelse direkte på www.diskant.dk, og se nummeret “White Winter Hymnal” her:

Comments are closed.

%d bloggers like this: