Klavs Bruuns helt naturlige plads på det danske landshold

Klavs Bruun Jørgensen er tilbage igen på det danske landshold. Udsigten til et OL har lokket ham frem, og han får nu muligheden for at få en matchende tatovering til den, hans kone høstede i 2004.

En første indskydelse vil være, at det er en kende tyndt først at melde sig, når kvalifikationen til OL er sikret. Men sandheden er at Klavs Bruun bestemt har stået meget igennem. Tænk bare på noget nede i Cairo!

Så han skal være yderst velkommen tilbage, og han vil være en klar forstærkning. Der kommer formentlig kun én venstrehåndet back med til OL, og det bør efter min mening være Klavs Bruun.

Klavs Bruun siger selv, at han ligger bag ved Per Leegaard og Kasper Søndergaard. Det gør han måske nok hvad angår skudstyrken. Men Bruun vinder klart, hvis vi tager højde for rutine og spilforståelse. Klavs Bruun vil kunne lægge yderligere pres på fra højre side og dermed være med til at gøre spillet bedre og bredere.

Udfordringen er dog, at han ikke har været med i tre år, og at han derfor nok skal bruge lidt mere tid på at blive spillet ind. På den anden side: Med den optakt Ulrik Wilbek har lagt op til, skal der nok blive tid til at spille ham ind! Velkommen tilbage.

Leave A Comment

%d bloggers like this: