Oprejsning og undskyldning til Lars Christiansen – Revideret liste over den bedste danske spiller igennem tiden

Lars Christiansen

Da jeg i 2006 skrev bogen “Bolsjedrenge og jernhårde ladies” indeholdt bogen en liste over de største danske spillere igennem tiden på både herre- og kvindesiden.

Listen blev til i frisk erindring om VM i Tunesien, og den var meget hård ved Lars Christiansen, som havnede udenfor de ti første. Efter EM i Norge er tiden nu kommet til en uforbeholden undskyldning og korrektion. Både Lars Christiansen og Kasper Hvidt hører nu efter min mening til i Top 10. De tyve øverste ser nu ud som følger:

1. Jørgen Petersen
2. Mogens Olsen
3. Anders Dahl-Nielsen
4. Lars Christiansen
5. Michael Fenger
6. Morten Stig Christensen
7. Kasper Hvidt
8. Svend Aage Madsen
9. Per Theilmann
10. Erik Holst
11. Erik Veje Rasmussen
12. Mogens Jeppesen
13. Jens-Erik Roepstorff
14. Michael Berg
15. Nikolaj Jacobsen
16. Jørgen Vodsgaard
17. Gert Andersen
18. Michael V. Knudsen
19. Thomas Pazyj
20. Joachim Boldsen

Træner: Leif Mikkelsen

Er du enig? Diskutér det her på siden.

Comments
2 Responses to “Oprejsning og undskyldning til Lars Christiansen – Revideret liste over den bedste danske spiller igennem tiden”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] udskældt (f.eks. efter VM i Tunesien), og undertegnede har været nødsaget til at rykke ud med en uforbeholden undskyldning undervejs. Han er en af de største undervejs, og hans straffekast mod Tyskland for to år siden var en […]

  2. […] effektive afsluttere. Efter specielt VM i Tunesien blev han genstand for indgående kritik, men den store oprejsning kom for Christiansen ved EM i Norge i 2008, hvor han netop mod Tyskland spillede dansk håndbold i den første finale siden […]Leave A Comment

%d bloggers like this: