Fund af mystisk kasse i Dallas giver måske ny næring til mafiasporet i mordet på JFK

Fundet af en kasse med en række dokumenter fra mordet på Kennedy er dukket op på 10. sal i den gamle retsbygning i Dallas. Kassen indeholdt bl.a. tøj, dokumenter fra retssagen mod Jack Ruby samt en række breve.

Men det er særlig udskriften fra en påstået samtale mellem Lee Harvey Oswald og Jack Ruby den 4. oktober 1963, der vækker opsigt. I udskriften diskuterer Oswald og Ruby direkte mordet på Kennedy.

Henry WadeHvis udskriften er sand, kan vi godt slå fast, at der er tale om en verdenssensation, der vender hele sagen på hovedet. Det har nemlig aldrig været muligt at etablere en entydig forbindelse mellem Oswald og Ruby. Så hvis de ligefrem har talt sammen, er det en oplysning, der må få os til at ændre hele vores opfattelse af sagen.

Alt tyder imidlertid på, at der er tale om sider fra et manuskript anklager Henry Wade prøvede at sælge til Hollywood. Han skrev angiveligt på et filmmanuskript om hele sagen, og har formentlig gemt udskriftet som et ‘kært lille minde’. Noget nyt spor er det formentlig ikke, men farverigt er det.

– Læs historien her på www.dallasnews.com
Læs mere på www.msnbc.com

Comments are closed.

%d bloggers like this: