Ballerup Boulevard: Stine Bierlich in memoriam

Stine Bierlich er død. Hun blev kun 40 år.

Husker hendes skrøbelighed fra Ballerup Boulevard. Den gik gennem væggen.

Må Guds fred komme til hende og Ballerup Boulevard.

Stine Bierlich

Comments
One Response to “Ballerup Boulevard: Stine Bierlich in memoriam”
  1. Rajesh says:

    hej folkens?jeg mf8dte enagng en islandsk afrikaner, der sagde til mig: jeg kan kun lide muffins med chockolade! se5 sagde jeg selvff8lgelig ehm.. hvad skal jeg bruge de9t til? Men se5 var det at han stjal mine sidste par sokker(dem jeg havde pe5), i stedet for at svare.Da han derefter lf8b rundt med sine trusser pe5 hovedet, og sang: jeg er en glad lille cowboy , og lavede rejehop, salto’er og kolbf8tter valgte jeg at lf8be skrigende hjem til min pungrotte, der fortalte mig at se5dan var alle mennesker nu til dags. Da jeg ikke forstod hvorfor den sagde det til mig, gik jeg ned til havnen for at spf8rge grimme lise-lotte, der sad og snakkede med sin bedste ven: den blinde blyant, der lugtede af cornflakes og kun havde e9n testikel, til re5ds. Hun sgade at den islandske afrikaner var blevet se5dan fordi han ikke havde hf8rt nicolai-musik i laaang tid, se5 det var derfor han opff8rte sig se5dan.Se5 nu vil jeg MEGET gerne have den cd, for at jeg ikke skal ende ligesom den islanske afrikaner! Jeg vil nemlig meget nf8digt rende rundt med mine trusser pe5 hovedet, synge bf8rnesange og lave fjollede ting;sEn helt anden grund til at jeg bar Mc5 have cd er at, jeg enagng var taget ned til min bedste ven: bedemanden Bjf8rn, for at finde firklf8vere. Da vi se5 le5 der ude i gre6sset, kom en lilla tiger hoppende pe5 sine forben hen og spiste min bedste ven. Jeg flippede helt ud, for Bjf8rn havde jo lige fundet en firklf8ver! Se5 jeg hev min ynglings sofastol op af baglommen og slog den meget he5rdt i nugatfindten/chockoladehullet/DetBrunePunktum med sofastolen.Tigeren df8de af slaget, og jeg blev derfor nf8dt til at betale for dens gravsten, se5 jeg har ikke nogle penge tilbage til at kf8de cd’en for?Se5 jeg ville ve6re super taknemlig, hvis i ville sende den til mig, da jeg er nu er ekstremt fattig, og bange for at ende som den islandske afrikaner(:Mange tak:)

%d bloggers like this: