De naturlige udskiftninger til mellemrunden – samt vurdering af de fire kommende kampe

Det kom ikke som den store overraskelse, at det blev Kasper Søndergaard og Bo Spellerberg, der i dag blev siet fra VM-truppen og erstattet af to gange Møller fra Skjern.

Det har virket som om Søndergaard har ladet sig gå på af presset, og Wilbek har tydeligvis ikke stolet på ham efter LK-cup. Spellerberg har virket fuldstændig ved siden af sig selv. Det virkede ærlig talt som om, der var noget virkelig alvorligt galt med ham. Han var helt uden sit sædvanlige drive direkte mod mål. Næsten sørgeligt, for vi ved, hvad han kan og hans indsats ved EM for et år siden var fænomenal.

Spellerberg

Nu har vi i stedet fået Lars Møller Madsen med, som kan blive en uvurderlig joker. Hans form har heller ikke været optimal i sæsonen, men han viste mod Frankrig på hjemmebanen i Skjern, at han kan være en spiller, der kan overraske og ud af intet lave nogle nemme mål. I sidste års bronzekamp mod Kroatien var han flyvende i 2. sals højde. Det må han gerne gentage i morgen.

Men det er virkelig to svære kampe, vi står overfor. At vi skal møde netop Kroatien, Spanien, Rusland og Tjekkiet er helt efter den bog, Wilbek har forberedt sig på inden VM. Men Kroatien og Spanien er altså uhyggeligt gode hold. Det ser ud som om Kroatien virkelig har oppet sig og at Balic igen viser, at han er bedst i den ternede trøje. Men kroaterne plejer nu også altid at have en kamp med udfald. Lad bare den komme onsdag.

Jeg tror det bliver vanskeligere mod Spanien. De er kæmpe store og spiller med stor fysik og gode målmænd. Den kamp skal vi ikke vente os noget af. Men det skal vi med Rusland og Tjekkiet. Dem skal vi slå, hvis vi vil være mellem de otte bedste.

Nu må målsætningen simpelthen være, at vi kommer med i kvartfinalen. Det er fuldstændig ligegyldigt om det bliver på et hængende hår. I den anden mellemrunde er der nemlig vendt op og ned på det hele, og det er ikke sikkert det er en ulempe at blive nr. 4. Jeg tror nemlig ikke Frankrig bliver etter i den anden pulje. Og er man med i kvartfinalen kan alting ske. Det afgøres i sidste ende oppe i hovedet. I det spil kan sejren mod Norge vise sig at blive en hel del værd.

Leave A Comment

%d bloggers like this: